Konferencijska dvorana

HOTEL DIOKLECIJAN & RESIDENCE

Tražite multifunkcionalnu konferencijsku dvoranu?

Dioklecijan Hotel & Residence u svojoj multimedialnoj konferencijskoj dvorani, nudi vrhunski doživljaj i ugođaj u predavanju i prezentaciji. Bilo da se radi o konferenciji ili manjem sastanku dvorana Dioklecijan nudi potpunu infrastrukturu za kvalitetno odrađen posao. Uz dvoranu Dioklecijan u sklopu hotelskog restorana i lobija, moguće je organizirati različita događanja i prezentacije do 150 ljudi.

MOGUĆE FORMACIJE:
TEATER
Broj gostiju 60
UČIONICA
Broj gostiju 32
SALA ZA SASTANKE
Broj gostiju 20
U-OBLIK
Broj gostiju 24
BANKET
Broj gostiju 36
KAPACITET

Maks. 60 osoba

VELIČINA SOBE

50m2

VISINA SOBE

3,2m

DNEVNO SVJETLO

Da

Oprema dvorane

Multimedijalna i multifunkcionalna konferencijska dvorana Dioklecijan osigurava najkvalitetniju opremu s kojom će vaši gosti biti impresionirani tako da svoj događaj predstavite na željeni način. U kombinaciji s profesionalnim ambijentom sobe i izvrsnom uslugom koja vam stoji na raspolaganju, vaš će događaj biti nezaboravan.

SASTANCI I DOGAĐANJA

KING KREŠIMIR & MARMONT heritage hotel

TOP lokacije za vaš događaj ili neku drugu priliku

Poslovni sastanak, književna večer ili bilo koji mali događaj savršena je prilika da impresionirate svoje goste. Osim profesionalnog i izvanrednog prostora, vrhunska lokacija je vrlo bitna. A što može biti bolje od samog srca Dioklecijanove palače u starom dijelu Splita ili šarmantnog centra Šibenika. Neka se vaši gosti osjećaju posebno, a vaš događaj bude nezaboravan u hotelima Marmont ili King Krešimir.

POSTAVIT ĆEMO VAŠU KONFERENCIJSKU SOBU PO VAŠIM POTREBAMA (BANKET ILI PRIJEM)

Možemo vam ponuditi:

Moderna oprema s najkvalitetnijom uslugom je garancija za nezaboravan događaj. Prostori za evente u hotelu Heritage King Krešimir i Marmont hotelu impresionirat će sve prisutne intimnim ambijentom i modernom opremom, zajedno sa super brzim internetom i Wi-Fi-jem, ozvučenjem, pametnim televizorima i ostalim.

Ovdje prikazani popisi opreme su samo smjernice. Ako imate bilo kakav drugi zahtjev, rado ćemo vam omogućiti odgovarajuću opremu kako bismo vaš događaj učinili jedinstvenim.

PREUZMITE BROŠURU >

Split

MARMONT heritage hotel

ŠIBENIK

KING KREŠIMIR heritage

Kontaktirajte nas za više informacija

VRHUNSKA lokacija

Pronađite naše luksuzne hotele i vile na karti

Lokacija

Naši luksuzni hoteli i vile nalaze se u prelijepoj Srednjoj Dalmaciji. Split je dom luksuznog hotela Diocletian Hotel & Residence i živopisnog hotela Marmont. Hotel King Krešimir smješten je u srcu Šibenika, u blizini UNESCO-ve svjetske baštine. Naša prekrasna palača Villa Diocletian pronašla je svoje mjesto između Jadranskog mora, borove šume i plavog neba gradića Supetar na otoku Braču.

Prijavite se za primanje najboljih ponuda:

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Slanjem ovog obrasca pristajem povremeno primati promotivne e-mailove od Dalmacija Luxury Hotels & Villas, kojima upravlja Unique Property Group d.d. Također potvrđujem da sam upoznat s uvjetima i odredbama naše politike privatnosti.

Dalmatia Luxury Hotels & Villas I HRVATSKA