SPA & Zdravlje

Dioklecijan Hotel & Residence,
proglašen je prvim lječilišnim hotelom u Hrvatskoj 2014. godine

SPA I ZDRAVLJE u Dioklecijan Hotel & Residence

Najistaknutiji član obitelji DLHV. Dioklecijan Hotel & Residence imenovan je prvim lječilišnim hotelom u Hrvatskoj 2014. godini.  Tijekom gradnje arhitekti su se pobrinuli da svaki njegov segment odgovara konceptu lječilišnog hotela. Stoga je zgrada podijeljena na dva područja – jedno u kojem je hotel i drugi predviđen za različite zdravstvene klinike u istočnom dijelu zgrade. Svaki detalj pogoduje zdravstvenom i spa centru – položaj na uzdignutom dijelu grada uz more, klasičan i elegantan dizajn prostora, podzemna garaža povezana s liftom, mediteranska raznolikost hrane i pića te mnoštvo mediteranskog zelenila u okruženju zgrade.

Car Dioklecijan se povukao u ovaj grad nakon svoje vladavine i tu pronašao mjesto za odmor, stoga smo ga uključili u ime hotela upravo radi simbola važnosti zdravog života. Naglasili smo opuštajući ambijent smještajući Spa centar na 7. kat, gdje se nalazi otvoreni bazen s pogledom na veličanstveni centar grada i brdo Marjan.

Bez obzira jeste li ovdje da biste se oslobodili svakodnevne napetosti, oblikovali tijelo, nahranili kožu ili se prepustili čistom užitku i trenutcima mira; uronite u luksuz i mir odabirom jednog od naših tretmana.

SPA objekti:

BAZEN NA KROVU
Jacuzzi
SAUNA
MASAŽE
FRIZER
TERETANA I SPORTSKI CENTAR
SUNČALIŠTE
TUŠEVI
KOKTELI I HRANA
Radno vrijeme
PONEDJELJAK – NEDJELJA
06:30 – 22:30

Centar zdravlja u Splitskoj kući zdravlja

Splitska kuća zdravlja potiče novi koncept kvalitetnog smještaja i poslovanja, viziju koju dijele svi naši partneri:
Poliklinika Bagatin
Privatna poliklinika u području estetske kirurgije, stomatologije, dermatologije i kozmetologije.
Poliklinika Glavić
U koraku sa svjetskom medicinom, i kao prva u ovom dijelu Europe, Poliklinika Glavić započela je s robotskom neurorehabilitacijom svih pacijenata s motoričkim oštećenjima uzrokovanim brojnim neurološkim bolestima.
Specijalna bolnica AKROMION
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.
Specijalistička ordinacija prof. dr. sc. Željka Roje
Privatna specijalistička ordinacija za otorinolaringologiju nudi velik broj postupaka i testova, uključujući primjenu hijaluronskih filera i botoxa, Rhinolighta - najnovije metode za liječenje alergijskog rinitisa (tzv. "Biolaser"), hitnih pregleda, konzultacija i savjetovanja o alergijama.
Poliklinika Pediatri
Specijalistička i subspecijalistička pedijatrijska zdravstvena zaštita za djecu od rođenja do navršenih osamnaest godina života.
Poliklinika Hormona
Privatna specijalistička ordinacija za žensko zdravlje. ( opća ginekologija, neplodnost, menopauza, ultrazvučna dijagnostika, humana reprodukcija..) .
Kardio centar Split
U našem novootvorenom Centru kardiolozi prof. prim.dr.sc. Ivica Vuković, dr. med. Ante Anić, i suradnici, pružaju specijalističke usluge u dijagnostici i liječenju kardiovaskularnih bolesti te stručna mišljenja u užim poljima kardiologije.
Opustite se, odmorite i napunite baterije u članovima obitelji Dalmatia Luxury Hotel & Villas

Spa kod ostalih članova obitelji DLHV

Dalmatia luxury hotels & villas Spa su osmišljeni kako bi svakom gostu pružili personalizirano utočište daleko od užurbanog modernog gradskog života. Iako su naši hoteli smješteni u pješačkim zonama u srcu Splita i Šibenika, uspjeli smo napraviti malu oazu za duboko opuštanje. Naš ljubazni tim profesionalnih terapeuta koristi najbolje prirodne proizvode i bilje s namjerom pružanja vrhunskog spa iskustva za osnaživanje duha, opuštanje tijela i okrepljivanje uma.
Villa Diocletian’s Palace
Jacuzzi
Masaže
Sauna
Sad ste u carevoj vili. Opustite se rimskim stilom, kao što bi i on. Tetošite tijelo masažom, opustite um u našoj hidromasažnoj kadi pod plavim nebom s koktelom u ruci, zatvorite oči i uživajte u blagom ljetnom povjetarcu.
Marmont Heritage Hotel
Jacuzzi
Masaže
Sunčalište
Zavučena terasa na 2. katu skriva maleni SPA s otvorenim konceptom dok vas samo svilene zavjese dijele od užurbanog duha gradskih uličica. Kada želite vrijeme samo za sebe, na raspolaganju vam je hidromasažna kada ili masaže koju vam omogućuje stručni terapeut, slijedeći najnovije smjernice hrvatske vlade.
King Krešimir Heritage Hotel
Jacuzzi
Masaže
Joga
King Krešimir Superior apartman ima skriveni dragulj za svoje goste – terasu na krovu skrivenu daleko od očiju grada s pogledom na cijeli grad, šibensku tvrđavu i morski kanal koji ulazi u rijeku Krku. Terasa Superior apartmana savršen je prostor za uživanje i opuštanje duše i tijela s dubinskom masažom.

Ponude i paketi

No data was found

Prijavite se za primanje najboljih ponuda:

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Slanjem ovog obrasca pristajem povremeno primati promotivne e-mailove od Dalmacija Luxury Hotels & Villas, kojima upravlja Unique Property Group d.d. Također potvrđujem da sam upoznat s uvjetima i odredbama naše politike privatnosti.

Dalmatia Luxury Hotels & Villas I HRVATSKA