FAQ

DALMATIA LUXURY HOTELS & VILLAS

Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://dlhv.hr/hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkog preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše e-pošte (koji se također naziva hash) može biti dostavljen usluzi Gravatar da provjeri koristite li ga. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/.Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenosite slike na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika s uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Forma kontakta

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se uključiti u spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo se arhivira radi vaše udobnosti, tako da ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke već samo označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dana.

Dodani sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati dodatni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Dodatni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Analitika

S kim dijelimo vaše podatke

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ​​ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i uređivati ​​te podatke.

Koja prava vi imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Vaši kontakt podaci

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Koje postupke povrede podataka imamo

Od kojih trećih primamo podatke

Što automatizirano donošenje odluka i/ili profiliranje radi s korisničkim podacima

Regulatorni zahtjevi za objavu podataka

Odaberite omiljenu lokaciju i osigurajte si nezaboravni odmor!