Najbolje ocijenjene ture

Nezaboravno hrvatsko iskustvo

Hrvatska

Hrvatska je bogata s toliko prirodnih ljepota i toliko iskustva koji vas očekuju da je teško sve to uklopiti u jedan odmor! Srećom, imate stručnjake na raspolaganju s vrhunskim poznavanjem cjelodnevnih tura. Samo nam recite svoje interese i želja, a mi ćemo ih uklopiti u savršene jednodnevne ture za vas!

10% Hrvatske je sastavljeno od:
11 parkova prirode | 8 nacionalnih parkova | 2 prirodna rezervata
Top 10

Toliko prirodnih čudesa, nevjerojatnih avantura, povijesnih znamenitosti, otoka, plaža i primorskih gradova koje ćete posjetiti – dopustite nam da vam pomognemo isplanirati svoje jednodnevne izlete našim izborom najboljih 10 dnevnih tura po Dalmaciji!

Priroda i kultura
1.

Slapovi Krke

Zamislite se među impresivnim slapovima, beskrajnim pješačkim stazama i jedinstvenim krajolicima koji pred vama stvaraju čarobnu atmosferu. Na ovom izletu na slapove rijeke Krke posjetit ćete mali živopisni grad Skradin i doživjeti panoramsku vožnju brodom kroz prelijepi kanjon rijeke Krke. Jednosatno poučno razgledavanje s vodičem I još 4 sata za relaksaciju I rekreaciju u parku garantiraju dan za pamćenje.
Krka waterfalls, Skradin Croatia, day trips from Split, private tours, Krka National Park, Roski Slap
Morski izleti
2.

Plava laguna

Skup malih otoka okruženih azurnim jadranskim morem idealno je mjesto za kupanje, ronjenje i sunčanje. Do ovog raja doći ćete prekrasnim prostranim brodom na kojem ćete uživati u ukusnoj hrani i osvježavajućim pićima dok ležite na sunčanoj palubi i uživate u panoramskom pogledu. Ovom doživljaju pridodan je i posjet otoku Šolti i pitoresknom gradiću Maslinici gdje možete probati ukusni sladoled i kavu, ili nastaviti kupanje na jednoj od netaknutih plaža.
Blue lagoon Croatia, crystal clear sea, Adriatic sea, day tour from Split, private tour, drone view, Krknjasi islands
Morski izleti
3.

Modra špilja

Obiđite 5 hrvatskih otoka u jednom danu! Ovaj izlet će vas odvesti do čarobne Modre špilje, na pet otoka uključujući Hvar, Paklene otoke, Biševo, Budikovac I Vis,te na jednu od najljepših europskih plaža-Stinivu. Netaknuta priroda azurnih plaža, očaravajuće plavo svjetlo unutar Modre špilje,panoramska vožnja brodom i šarmantna dalmatinska mjesta na otocima čine ovaj izlet ultimativnim morskim izletom u Dalmaciji!
Blue Cave, Hvar, Pakleni, Biševo, Budikovac and Vis islands, Stiniva day tour from Split, Sibenik and island Brac, the enchanting blue light inside the cave
Priroda i kultura
4.

Plitvička jezera

Za sve ljubitelje prirode I fotografije, Plitvička jezera su neizostavan dio odmora u Hrvatskoj. Ovaj UNESCO-ov zaštićeni park nudi spektakularan krajolik sa 16 jezera I 92 masivna slapa koji stvaraju čaroliju na svakom uglu dok šetate jednom od mnogih pješačkih staza. Uživat ćete u društvu našeg vodiča koji će vam pokazati najljepše dijelove parka I omogućiti da sami pronađete mir i relaksaciju u ovom prirodnom raju.
Plitvice Lakes, must see in Croatia, UNESCO protected park, 16 lakes and 92 waterfalls, the most beautiful National parks in Europe, day tours from Split, Sibenik and island Brac
Avanturistički izleti
5.

Rafting na Cetini

Avanturistički rafting na prekrasnoj vodi rijeke Cetine! Naši iskusni I ljubazni vodiči će vas povesti na vrhunsku avanturu na čistoj vodi Cetine, kroz zapanjujuće šume I netaknutu prirodu, kako biste istovremeno mogli pomicati granice svoje izdržljivosti I uživati u opuštajućem krajoliku. Transfer, puna oprema I profesionalni vodiči su uključeni, tako da se možete opustiti I usredotočiti na zabavu!
Rafting on Cetina River, adventure intended for the whole family through the untouched nature, day tours from Split, Sibenik and island Brac
Avanturistički izleti
6.

Kayaking

Obiđite šumovito brdo Marjan kajakom uživajući u pogledu na prekrasni Split. Nećete se samo umoriti, napravit ćete pauzu za kupanje, ronjenje pa čak I skakanje u more sa stijena. Možete ići ujutro I aktivno započeti dan, ili navečer kako biste uživali u zalasku sunca na moru. Kako god izaberete, prekrasni Jadran će vas zavesti svojom svjetlucavom plavom bojom.
Sea kayak in Split Croatia, active holiday, paddling, swimming, diving & sunbathing around Marjan Hill, adventurous tour, Adriatic sea
Morski izleti
7.

Hvar i Pakleni otoci

Otkrijte najljepše hrvatske otoke na jedinstvenom katamaranu! Izležavajte se na providnim mrežama iznad kristalnog Jadranskog mora na mega katamaranu koji će postati vaša plaza za dan! Prošetat ćete kamenim ulicama Hvara, kupati se na netaknutim plažama Paklenih otoka I posjetiti skrivene uvale Brača I Šolte.. Hrana I piće su uključeni, tako da se ne morate ni pakirati za ovaj vrhunski Mediteranski izlet.
Hvar & Pakleni islands tour Croatia, day tours from Split, catamaran Croatian islands, Adriatic sea, Mediterranean tour, Brač, Šolta, Pakleni islands, and Hvar, Summer Blues
Morski izleti
8.

Bol i Zlatni Rat

Duga bijela plaža od malenih oblutaka koja se proteže u Jadransko more I mijenja svoj oblik ovisno o vjetru najpoznatija je hrvatska plaža, I jedna od najljepših u svijetu. Doplovite do nje na prelijepom brodu Polaris gdje možete uživati na sunčanoj palubi ili u hladu, gdje ćete probati domaću hranu I osvježiti se ljetnim pićima uživajući u panoramskom pogledu na putu za Bol na Braču.
Zlatni Rat beach, Golden Horn on islan Brac, Croatian postcard, the most popular place among wind surfers
Priroda i kultura
9.

Razgledavanje Splita

Zakoračite u povijest ulaskom u 1700 godina star dnevni boravak rimskog cara Dioklecijana! Stari zidovi će vam reći sve o bogatoj povijesti grada Splita, a šarmantne trgovine, kafići i restorani novog doba pokazat će vam kako se moderno savršeno uklapa u staro. Naučite povijest, ali i poslušajte neke gradske priče I naučite lokalne običaje od iskusnih vodiča koji su u sve upućeni!
The Peristyle of Diocletian's Palace, the center of Split, Roman architecture, sphinx statue, entrance to the basement of Diocletian's Palace, Cathedral of Saint Domnius
Morski izleti
10.

Jednodnevno jedrenje

U jedrenju Jadranom možete uživati čak I ako imate samo jedan dan! Čim zakoračite na jedrilicu ulazite u svijet u kojem se pogledi na prelijepe hrvatske otoke I azurno more miješaju s morskim povjetarcem, suncem I netaknutom prirodom. Skočite u more, opustite se I sunčajte na brodu ili se okušajte u jedrenju na ovoj turi idealnoj za odmor na Jadranu. Hrana I piće su osigurani!
One day sailing Split Croatia, sea, islands, summer breeze, sun, and untouched nature, sailing boat, island, holiday

3 lokacije - 4 nekretnine - 1 nezaboravno iskustvo

Ponude i paketi

No data was found

Najnovije vijesti i događaji

Split from the sea

GRAD SPLIT I CAREVA PALAČA

Grad Split prepun je čuda, ali ono što ga čini nezamjenjivim je kolonija stara 2400 godina. Uporište cara Dioklecijana preuređeno je u stanove i kafiće, a tu su i podrumi….
Dioklecijan Hotel & Residence exterior by night with surroundings, hotel in Split Croatia

DIOKLECIJAN HOTEL & RESIDENCE-PRVI LJEČILIŠNI HOTEL U HRVATSKOJ

Opustite se uz prvi splitski lječilišni hotel. Njegov izvanredan položaj i mediteranska hrana nude nezaboravan smještaj….
Krka waterfalls, Skradin Croatia, day trips from Split, private tours, Krka National Park, Roski Slap

HRVATSKA PROZVANA TREĆOM ZEMLJOM NA SVIJETU

Hrvatska spada u top 3 svjetske destinacije iz Best Country Award 2020. koju su popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodijelile najboljim zemljama svijeta….
easter in Croatia Split

USKRS U HRVATSKOJ!

Na Veliki Petak procesija je u svim hrvatskim gradovima. Ovo je dan posta. U Primorskoj Hrvatskoj ljudi uglavnom pripremaju plodove mora – bakalar je najpopularniji izbor….
Split Flower festival Diocletian Palace Croatia

FESTIVAL CVIJEĆA

Najbolji način za proslavu proljeća je festival cvijeća. Doživite bajkovite prizore cvijeća u ambijentu Dioklecijanove palače. Ovo je još jedna od besplatnih atrakcija koje nudi grad Split….

Prijavite se za primanje najboljih ponuda:

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Slanjem ovog obrasca pristajem povremeno primati promotivne e-mailove od Dalmacija Luxury Hotels & Villas, kojima upravlja Unique Property Group d.d. Također potvrđujem da sam upoznat s uvjetima i odredbama naše politike privatnosti.

Dalmatia Luxury Hotels & Villas I HRVATSKA