News & Events

Check latest
News & City guides

Showcases the very best of city of Split as destination with an exclusive and unique online luxury lifestyle journal spanning all of Dalmatia. We presents a tightly edited selection of informed recommendations covering openings, classic favorites, special events, seasonal celebration and smart things to do, plus emerging new luxury lifestyle and travel trends.

CROATIA BOAT SHOW

Na sajmu će svoje objekte predstaviti tvrtke iz svih nautičkih sektora. Svojom ponudom predstavit će se i brojni trgovci automobilima.

Na sajmu će svoje objekte predstaviti tvrtke iz svih nautičkih sektora. Svojom ponudom predstavit će se i brojni trgovci automobilima. Zanimljivo je otkriti mnoge luksuzne brodove, jahte, jedrilice i katamarane. Moći ćete vidjeti potpuno nove dizajne i modele 2020. i 2021. godine.


Također za sve ljubitelje ribolova bit će predstavljena nova ribolovna i nautička oprema te elektronika.


Sajam će se održati na zapadnoj obali Splita, udaljenom svega nekoliko minuta hoda od starog grada i Dioklecijanove palače. Većina brodica bit će izložena na moru, možemo reći: u svom prirodnom okruženju, tako da posjetitelji mogu iskoristiti priliku i iskusiti probne vožnje.

Latest Articles

Split from the sea

GRAD SPLIT I CAREVA PALAČA

Grad Split prepun je čuda, ali ono što ga čini nezamjenjivim je kolonija stara 2400 godina. Uporište cara Dioklecijana preuređeno je u stanove i kafiće, a tu su i podrumi….
Dioklecijan Hotel & Residence exterior by night with surroundings, hotel in Split Croatia

DIOKLECIJAN HOTEL & RESIDENCE-PRVI LJEČILIŠNI HOTEL U HRVATSKOJ

Opustite se uz prvi splitski lječilišni hotel. Njegov izvanredan položaj i mediteranska hrana nude nezaboravan smještaj….
Krka waterfalls, Skradin Croatia, day trips from Split, private tours, Krka National Park, Roski Slap

HRVATSKA PROZVANA TREĆOM ZEMLJOM NA SVIJETU

Hrvatska spada u top 3 svjetske destinacije iz Best Country Award 2020. koju su popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodijelile najboljim zemljama svijeta….
Luxury boat on Croatia Boat Show in Split, Croatia

CROATIA BOAT SHOW

Na sajmu će svoje objekte predstaviti tvrtke iz svih nautičkih sektora. Svojom ponudom predstavit će se i brojni trgovci automobilima….
easter in Croatia Split

USKRS U HRVATSKOJ!

Na Veliki Petak procesija je u svim hrvatskim gradovima. Ovo je dan posta. U Primorskoj Hrvatskoj ljudi uglavnom pripremaju plodove mora – bakalar je najpopularniji izbor….
Split Flower festival Diocletian Palace Croatia

FESTIVAL CVIJEĆA

Najbolji način za proslavu proljeća je festival cvijeća. Doživite bajkovite prizore cvijeća u ambijentu Dioklecijanove palače. Ovo je još jedna od besplatnih atrakcija koje nudi grad Split….

Offers & Packages

No data was found

Prijavite se za primanje najboljih ponuda:

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Slanjem ovog obrasca pristajem povremeno primati promotivne e-mailove od Dalmacija Luxury Hotels & Villas, kojima upravlja Unique Property Group d.d. Također potvrđujem da sam upoznat s uvjetima i odredbama naše politike privatnosti.

Dalmatia Luxury Hotels & Villas I HRVATSKA

Odaberite omiljenu lokaciju i osigurajte si nezaboravni odmor!